Psykologiskt kapital och golf, Alicante, Spanien

I vår ger vi ett utvecklingsprogram i psykologiskt kapital i Alicante, Spanien, där du får en möjlighet att stärka ditt hopp, din egenförmåga, resiliens och optimism i arbetet, i ditt privatliv och på golfbanan. Detta är ett unikt program för dig som vill utveckla dina mentala färdigheter på och utanför banan.

Inkluderat i resan:

  • Direktflyg Arlanda – Alicante inkl resväska & golfbag
  • Transfer t/r Alicante flygplats – La Sella Resort
  • 7 nätter i delat dubbelrum på 5* Hotel La Sella
  • Frukost, 2 luncher + 5 middagar ink måltidsdryck
  • 3 greenfees på anläggningens 27-hålsbana ink golfvagn
  • 1 greenfee på El Saler ink transfer
  • Rangebollar & träning på golfdagarna vid La Sella
  • Psykologiskt kapital i teori och praktik

Pris 

34 748 kronor per person

Enkelrumstillägg 3300 kronor

Instruktörer/ledare

Stefan Söderfjäll är Fil. Dr i psykologi och har sedan 90-talets slut ägnat sig åt att förmedla forskningsbaserad kunskap som går att använda för att hjälpa människor att må och prestera bättre inom till exempel arbetslivet och inom idrott.

Hanna Söderfjäll har många års erfarenhet av att ha jobbat inom HR i en rad olika organisationer på olika positioner. Hon är ICF diplomerad coach och jobbar med att kompetensutveckla och coacha människor med särskilt fokus på att stärka sitt psykologiska kapital.

Robert Larsson, mycket välmeriterad golfpro med många års erfarenhet av golfträning och coaching på landslagsnivå.

Om resmålet

La Sella Golf Resort ligger i en solsäker region och har ett naturskönt läge strax utanför den spanska småstaden Denia, mellan Alicante och Valencia. Dess milda klimat gör regionen till det perfekata resmålet för oss golfare som vill inleda golfsäsongen tidigt och spela golf i härligt solsken samtidigt som svenska vinterrusket forfarande pågår på hemmaplan. På La Sella väntar ett femstjärnigt boende och en populär 27-hålsanläggning. La Sella Golf Clubs tre nio-hålsslingor är designade av spanska storspelare José María Olazábal. Banan breder ut sig i vacker miljö i en nationalpark och de tre slingorna är uppkallade efter olika vindar. Den första slingan kallas Le beige - den varma vinden från Sahara. Den har fin utsikt över nationalparken och rolig layout som ofta får dig att använda de flesta klubborna i bagen. Den andra slingan Gregal - uppkallad efter den vind man under antiken använde för att segla till Grekland, har mer vatten i spel och de sista hålen bjuder på en spännande avslutning. Den sista slingan kallas Mestral - efter vinden i norr, och här får du en fantastisk utsikt över havet och närliggande Montgóberget. En av dagarna blir det golfutflykt med stort G då vi spelar en av Spaniens bästa golfbanor – linkspärlan El Saler GC! Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa Hotel är ett femstjärnigt hotell en kort promenad från klubbhuset. Här checkar du in på moderna rum med alla bekvämligheter du behöver för en härlig vistelse. Hotellet har såväl utomhuspool som stort Spa för extra avkoppling.

Boka din plats här.